Anem a descobrir búnquers

Un cop feta la visita habitual bàsica et proposem les nostres caminades i excursions extres, on pots arribar a conèixer els més de 70 búnquers de Martinet. Conjunts connectats per galeries subterrànies, trinxeres, bateries antiaèries o búnquers d'artilleria entre d'altres! 

Búnquers de la Roca de la Mel i artilleria

Consisteix en un recorregut per un conjunt de búnquers que no es visiten habitualment. Coneixerem els búnquers d'artilleria i entendrem el seu funcionament i ús. També descobrirem búnquers directament excavats dins d'una roca i comunicats mitjançant galeries.

Té una durada aproximada d'1h i 30min.

Visita no recomanada per a menors de 6 anys.

Cal reservar.


Condicions per l'activitat:

Estret de Mollet i Pont de l'Hostalnou

Consisteix en una sortida a peu des del Parc dels Búnquers on descobrirem el complex de búnquers de defensa de l'Estret i del Pont de l'Hostalnou, el darrer complex de búnquers del centre de resistència nº 53 .


Recorregut acompanyat d'un guia apte per a tota la família i  d'una durada aproximada de 2 hores. Es farà seguint una pista forestal i un camí sense dificultat i escàs desnivell.

Cal reservar.


Condicions per l'activitat:

Búnquers d'observació i comandament i antiaeris 

Consisteix en una sortida a peu on descobrirem bateries antiaèries, punts d'observació i comandament i els seus búnquers subsidiaris.


Recorregut acompanyat d'un guia d'una durada aproximada de 2 hores. En bona part del recorregut no hi ha camí marcat i hi ha un cert desnivell. Ni els accessos ni els búnquers han tingut manteniment ni neteja.

Cal reservar.

Punt de trobada: Parc dels Búnquers de Martinet i Montellà.

Condicions per l'activitat: