Anem a descobrir búnquers

Un cop feta la visita habitual bàsica et proposem les nostres caminades i excursions extres, on pots arribar a conèixer els més de 70 búnquers de Martinet. Conjunts connectats per galeries subterrànies, trinxeres, bateries antiaèries o búnquers d'artilleria entre d'altres! 

Búnquers de la Roca de la Mel i artilleria

Aquesta visita completa el recorregut museïtzat i adequat per la visita. Consisteix en un recorregut per un conjunt de búnquers que no es visiten habitualment. Coneixerem els búnquers d'artilleria, un d'ells amb un canó antitancs original museïtzat al seu interior, i entendrem el funcionament i ús. També descobrirem fortificacions directament excavades dins d'una roca i comunicades mitjançant galeries.

Té una durada aproximada d'1h.

Visita no recomanada per a menors de 6 anys.

Cal reservar.


Condicions per l'activitat:

Estret de Mollet i Pont de l'Hostalnou

Consisteix en una sortida a peu des del Parc dels Búnquers on descobrirem el complex de búnquers de defensa de l'Estret i del Pont de l'Hostalnou. Són fortificacions no museïtzades.

Recorregut acompanyat d'un guia i d'una durada aproximada de 2 hores. Es farà seguint una pista forestal i un camí sense dificultat i escàs desnivell.

Cal reservar.


Condicions per l'activitat:

Búnquers d'observació, comandament i antiaeris 

Consisteix en una sortida a peu on descobrirem bateries antiaèries, punts d'observació i comandament i els seus búnquers subsidiaris.


Recorregut acompanyat d'un guia d'una durada aproximada de 2 hores. En bona part del recorregut no hi ha camí marcat i hi ha un cert desnivell. Ni els accessos ni els búnquers han tingut manteniment ni neteja.

Cal reservar.

Punt de trobada: Parc dels Búnquers de Martinet i Montellà.

Condicions per l'activitat: